Vrouw (27) kan nog maar één maaltijd per dag eten en met moeite huur van flat betalen: Ze pleegt zelfmoord

door: PMN
Fion
Afbeelding bron: Facebook Yee King Ho (Fion)

Een jonge vrouw heeft zichzelf van het leven beroofd. Ze kampte met financiële problemen.

Yee-King Ho, bij haar vrienden beter gekend als Fion, kreeg af te rekenen met financiële problemen. Dat schrijft The Sun.

Fion ging haar geluk zoeken in Groot-Brittannië. Vorig jaar in april verhuisde ze van Hong Kong naar een woning in Richmond, het zuidwesten van Londen.

Haar familie vond het een nieuw, spannend hoofdstuk in haar leven. Maar al snel kwamen er de eerste onheilspellende signalen.

Haar broer Tommy Ho Yiu Hang zei dat z’n zus hem vertelde dat ze niet kon slapen en zich ongemakkelijk voelde bij de staat waarin haar flat verkeerde.

Na haar dood vond Tommy een dagboek terug van zijn zus. Daaruit blijkt dat ze elke dag koos tussen de lunch en het avondeten om geld te besparen.

Op 3 november van vorig jaar werd Fion dood aangetroffen. “Ze vertelde me dat ze zich sinds juli zorgen maakte”, schrijft Tommy in een brief.

“Ze maakte zich zorgen om haar inkomen en was niet in staat om alle kosten te dekken. Ze begon zich depressief te voelen.”

“Ze voelde zich ongemakkelijk in haar onhygiënische flat. Fion was bang dat ze door de stress die ze had ontslagen zou worden op haar werk.”

Kamp je met donkere gedachten? Raadpleeg de zelfmoordlijn op telefoonnummer 1813

Tags