Vrouw schrikt zich een ongeluk na wat er uit haar bakje aardbeien kruipt dat ze kocht in Lidl

door: PMN
Lidl supermarkt
Afbeelding bron: David Marin Foto / Shutterstock.com

Een vrouw heeft zich een ongeluk geschrokken. Het gebeurde wanneer ze haar aardbeien uit de koelkast wilde halen.

 

De vrouw uit Manchester had een bakje aardbeien gekocht in Lidl. Toen ze het bakje uit haar koelkast wilde halen, zag een babyhagedis uit het bakje kruipen.

Volgens 'Waar maar Raar' waren de aardbeien afkomstig uit Egypte. Het diertje overleefde de reis van bijna 5000 kilometer.

De 29-jarige Nikata Moran kocht haar bakje aardbeien bij Lidl. “Toen ik in mijn koelkast keek, zag ik in mijn ooghoek iets bewegen. Toen ik het van dichtbij bekeek, zag ik een kopje uitsteken. Ik kon m’n ogen niet geloven”, legt Nikata uit.

Toen ze de babyhagedis zag, die slechts 2,5 centimeter is, probeerde ze het diertje te vangen. Daarna plaatste ze het in een bakje.

"De gekko was erg alert, maar het lukte me om het beest met een lepel in een plastic bakje te zetten. Wat een reis heeft dit diertje gemaakt.”

Bij de gekko ontbreekt er een stukje van zijn staart, maar dat zou vanzelf weer moeten aangroeien. De dierenbescherming gaf de gekko een nieuwe thuis. Hoe het diertje zo’n lange reis overleefde, blijft een groot mysterie.

Aardbeien - gekko
Afbeelding bron: BBC