Weer dramatisch horrorverhaal vanuit crèche: “Deden ze met het braaksel van mijn kinderen”

door: PMN
Kinderdagverblijf Mippie en Moppie
Afbeelding bron: Google Maps

Er is opnieuw een ouder naar voren gekomen met een horrorverhaal over wat er gebeurde bij de crèche Mippie en Moppie 3 in Eppegem (Zemst). De crèches in Keerbergen en Zemst zijn vandaag allemaal gesloten nadat klachten bleven binnenstromen.


 

Dit keer doet moeder Sabrina haar verhaal. Ze heeft twee kinderen die naar de bewuste crèche gingen. Haar twee kinderen zijn beiden moeilijke eters.

“Mijn twee kinderen hebben problemen met hun gezondheid”, legt moeder Sabrina uit in Gazet van Antwerpen. “Dat is ook de reden waarom ze moeilijke eters zijn.”

Myriam B. van de crèche ging helemaal over de schreef bij haar twee kinderen. “Volgens de medewerkster werd eten hardhandig in hun mond geduwd.”

“Als mijn oudste dat uitbraakte, duwden ze het braaksel er gewoon bij. Mijn jongste kreeg eten in zijn mond geduwd. Tot de dag van vandaag wil hij enkel koud voedsel, anders eet hij niet.”

De medicatie die de kindjes nodig hadden werd aan de kant gelegd en niet toegediend. Sabrina heeft een klacht ingediend bij de politie van Mechelen.

Ze is trouwens niet de enige. De Mechelse politie bevestigt dat er het afgelopen weekend drie klachten zijn neergelegd tegen diezelfde Myriam B.

Altijd nieuws bij de hand? Installeer gratis onze app