“Ze zijn een gevaar op de weg en moeten heel hard beboet worden”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Er is iets waar jullie je aan ergeren in het verkeer. Dat laten jullie duidelijk merken.

Er zijn altijd automobilisten die zich niet aan de snelheidsbeperking houden. Het zorgt bij veel andere bestuurders voor irritatie.

We stelden er dan ook een vraag over op onze Facebookpagina. Vind je het goed dat hardrijders sneller geflitst en beboet worden? 

Een greep uit de reacties

"In de zones van 30,50 en 70 ben ik volledig mee akkoord maar dan moeten ze die chauffeurs die onnodig te traag rijden ook beboeten. Die veroorzaken regelmatig voor gevaarlijke situaties met hun rijstijl."

"Niet meer dan normaal, zijn een gevaar op de weg voor zij die zich wel aan de regels houden, hardrijders kunnen niet zwaar genoeg beboet worden."

"Ik woon in een bebouwde kom. Er wordt hier wel 100 km per uur gereden soms! Doodrijders zijn dat!"

"Evenwaardige bestraffing voor alle weggebruikers die zich niet aan de regels houden: hardrijders, wildfietsers op zebrapad/ voetpad, steps, voetgangers die 2m naast een zebrapad oversteken. Niet 1 groep viseren, maar zorgen dat allen zich terug aan de regels houden en de verwarrende situaties voor eender wie, wegwerken."

"Hangt ervan af waar ze te snel rijden. Bebouwde kom is not done, autosnelweg kan ik nog begrijpen behalve aan op en afritten."

"Als ze echt veel te hard rijden is dat terecht. Maar er worden boetes uitgeschreven bij 51km/u als je 50 km/u mag en dat gaat erover, vind ik."

"Hardrijders weten dat ze toch niet gestraft zullen worden."

Tags