Ali Burhan uit 'Big Brother' enorm verrast door steunacties: 'Dit wil hij met het geld doen'

door: COS
aliBb.jpg
Afbeelding bron: Big Brother

Ali Burhan moest afgelopen zaterdag het 'Big Brother'-huis verlaten. Hij was al meermaals genomineerd, maar overleefde het deze keer niet tegenover Bart en Jason.

Veel 'Big Brother'-kijkers zijn ervan overtuigd dat Ali een plekje in de finale verdiende. Zijn fans vinden natuurlijk ook dat hij de grote geldprijs mee naar huis had moeten nemen. Ze hebben daarom wat op poten gezet.

We zien plots verschillende steunacties opduiken om Ali toch een geldprijs te kunnen bezorgen. Bij de ene van fan Aisha werd al 450 euro ingezameld en bij een andere van fan Isabel zelfs al 1.750 euro.

Wat als Ali dat geld in handen zou krijgen? "Ik ben een zeer vrijgevige jongen. Dat hebben mensen ook gezien, als ze 'Big Brother' hebben gevolgd. Ik ga dat doneren aan mensen die daar behoefte aan hebben, voor primaire behoeftes", zegt Ali bij 'De Tafel van Vier'.

Ali heeft na zijn exit ook het nieuws over de aardbevingen in Syrië en Turkije vernomen. "Als ik kan ga ik het mensen die het moeilijk hebben op dit moment in Turkije doneren", laat hij nog weten. Het geld komt dus sowieso goed terecht.