Ali uit 'Big Brother' haalt stevig uit naar Charlotte: "Vind ik niet kunnen"

door: LHX
Ali en Charlotte in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Twee weken geleden moest Ali 'Big Brother' verlaten. Eigenlijk was hij een heel populaire bewoner, maar omdat Charlotte hem samen met Bart en Jason had genomineerd, moest hij toch het onderspit delven.

Voor Ali was het een hele klap dat Charlotte hem nomineerde. Eigenlijk had hij het nog kunnen veranderen, vertelt hij in 'No Biggie'. De macht lag in zijn handen tijdens het spel. "Big Brother" zei: 'Je kan een fout antwoord schrijven.'" Dat deed hij uiteindelijk niet.

"Ik heb mijn kansen overwogen, maar heb te snel een beslissing genomen", beseft hij. "Ik dacht: Charlotte zal mij niet nomineren."

"Ik heb even, voordat ik mijn antwoord schreef, in de ogen van Charlotte gekeken, terwijl zij aan het schrijven was. Toen kwam er van alles in mijn gedachten: wat heb ik in het verleden gedaan? Welke bewoner heeft een vrijstelling gekregen? Welke bewoner heb ik in het coinspel iets gegund? Voor wie heb ik van alles gedaan?"

Het antwoord op al die vragen is Charlotte. "Ik was altijd bij haar tijdens haar verdriet. We hebben een gemeenschappelijk verleden", aldus Ali.

"Achteraf zeggen van 'ik heb het niet gevraagd, hij heeft het aan mij gegeven', vind ik een beetje laf, eerlijk gezegd. Dat vind ik niet kunnen. Het is makkelijk om dat te zeggen als je iemand nomineert. Ik vind het heel jammer, want als ze me niet had genomineerd, had ik misschien nog een kans om de finale te halen."