Ali uit 'Big Brother' neemt geen blad voor de mond over Jason: Zo denkt hij écht over hem

door: LHX
Big Brother
Afbeelding bron: GoPlay

Toen Ali 'Big Brother' verliet, koos hij ervoor om zijn ene coin aan Danny te geven. Die had op dat moment immers geen enkele coin meer over.

Ali was nog maar net vertrokken, of Jason vroeg Danny al of hij zijn gekregen coin al in de groepspot had gestoken. Zelf had hij maar liefst 44 coins. Naomi Timmerman vindt die vraag dan ook niet bepaald sympathiek.

"Ik snapte wel dat Danny iets had van: euh, sorry, maar mag ik even gewoon die ene coin voor mezelf houden?", zegt ze in 'No Biggie'. Ali gaat daarmee akkoord.

"Jason is een heel ander type jongen", zegt hij. "Ik heb nog nooit zo'n jongen gekend als hij, qua karakter. Hij is een superaardige jongen, maar hij heeft ook zoiets van: afspraken zijn afspraken."

"Als je de afspraak niet naleeft, gaat hij van alles denken", vervolgt hij. "Alles moet bij hem correct zijn. Een bed opmaken moet op de centimeter correct zijn, anders kan hij niet slapen of kan hij niet meer verder."

Wat hij ook wat jammer vindt, is dat Jason en Bart de laatste weken steeds meer met het spel bezig waren. Dat kwam het groepsgevoel niet echt ten goede. "De sfeer werd een beetje slechter", aldus Ali.

Download nu de gratis app van Redactie24