Ali uit 'Big Brother' verbaast iedereen in het huis met waanzinnig verhaal

door: STG
aliBb.jpg
Afbeelding bron: Big Brother

Het nieuwe seizoen van 'Big Brother' komt stilaan op gang. De bewoners kunnen het dan ook stilaan beter met elkaar vinden.

'Big Brother' komt nu stilaan op kruissnelheid. Nu de bewoners elkaar steeds beter vertrouwen, wisselen ze ook al eens een intiem verhaal met elkaar uit.

Ali vertelt in het huis dan ook over zijn eerste keer. Eerder deze week hadden de mannen al een gesprek over seksualiteit in het huis. "Ik heb toch eerlijk toegegeven dat ik een hoog libido heb", steekt Ali van wal. Hij vertelt zijn medebewoners dan ook over zijn 'eerste keer'.

"Ik was zeventien, ik spreek af met een donkere dame. Zij komt naar mij toe. Ze zegt dat ze er voor mij is. Ik zeg: dat is goed. Dan ben ik met haar meegegaan. We gaan helemaal naar achter", klinkt het mysterieus.

"Die doet gewoon mijn broek open zonder iets te zeggen. Ik zeg: wat is die aan het doen? Ik ben zeventien, ik ken dat nog niet."

"En dan stopt ze ineens. 'Als je gaat komen, zeg het me.' Ik zei: Is goed. Maar wat bedoelt ze met komen? Ik zweer het je: totaal geen besef wat zij bedoelde", bekent Ali.