Bart uit 'Big Brother' doet straffe onthulling over volgende nominaties: "Dan gaat de bom ontploffen"

door: STG
Big Brother 2023 - Lindsey en Danny
Afbeelding bron: GoPlay

'Big Brother' is gisteren aan een nieuwe week begonnen. De spanningen lopen steeds hoger op in het huis.

De voorbije dagen werd er in het 'Big Brother'-huis regelmatig de tacktiek besproken. Heel wat bewoners willen dan ook de sterke spelers uit het huis.

“Bepaalde mensen van de andere kamer hebben duidelijk gezegd dat ze Michelangelo gebruiken om zo de sterke spelers eruit te spelen. Nu valt mijn Frank natuurlijk waarom Michelangelo tijdens het spel met de ringen geen enkele ring had”, vertelt Bart in een gesprek met Rob.

"Had ik het een dag eerder geweten, dan had mijn keuze anders geweest. Daar heb ik nu wel wat spijt van", klinkt het. Al is wel duidelijk geworden dat zijn stem hoe dan ook geen verschil zou maken in de eindbeslissing. 

“Ik zweer het, als ik kan nomineren, dan ontploft hier een bom", zegt Bart. Dan zeg ik waar iedereen bij staat waarom ik dat deed. Als mensen denken dat ik lieg, dan vraag ik ze om recht te staan. Dat wil zeggen dat als ze Michelangelo en mij eruit hebben gekregen, dat dan al de rest aan de beurt komt. Denk daarom goed na als je gaat stemmen. En dat zeg ik hier waar iedereen bij staat”, besluit Bart.