Belangrijk advies voor 'Big Brother'-kijkers: Zo moet je stemmen om je minst favoriete deelnemer naar huis te sturen

door: LHX
Danny in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

In 'Big Brother' dropte Michelangelo deze week een bommetje. Hij nomineerde Charlotte, Chelsea en Danny. Nu is het aan de kijkers om te stemmen wie mag blijven.

Wordt het Chelsea, Danny of Charlotte die naar huis moet deze week? Als we de reacties op sociale media mogen geloven, wordt het alvast niet die laatste. Zij lijkt immers veruit het populairst van de drie.

"Charlotte is niet zo heel irritant. Ik vind die andere twee honder keer erger", klinkt het onder andere. "Charlotte doet oprecht haar best om een band te krijgen met alle bewoners en helpt veel. Ze organiseert leuke dingen voor de hele groep."

Naar alle waarschijnlijkheid is zij dus alvast safe. Dat heeft belangrijke gevolgen voor de 'Big Brother'-kijkers die nog moeten stemmen: zelfs als Charlotte je favoriet is, is het misschien tóch beter om voor iemand anders te stemmen.

Wie het liefst Danny uit het programma ziet verdwijnen – en zo zijn er heel wat, zo blijkt – , stemt immers het best op Chelsea. "Als we Danny eruit willen hebben, nu op Chelsea stemmen", klinkt het. Het omgekeerde geldt uiteraard ook: wil je dat Danny blijft, dan stem je het best op Chelsea.

Download nu de gratis app van Redactie24