'Big Brother'-afvaller Danny doet opmerkelijke onthulling: 'Zo communiceerde ik met Chayron'

door: LHX
Danny Big Brother
Afbeelding bron: GoPlay

Vorige week moest de Nederlandse Danny het 'Big Brother'-huis verlaten. De persoon die hij het meest mist, is ongetwijfeld Chayron.

"Ik had meteen echt een goeie klik met Chayron", vertelt Danny in 'No Biggie'. "Ik dacht meteen: dit komt goed. Dit is eerlijk, dit is oprecht. We gingen samen het huis in en vanaf dat moment waren we twee handen op één buik."

De twee speelden samen steeds erg tactisch en hadden zelfs hun eigen manieren om te communiceren. Met handgebaren maakten ze vanop afstand aan elkaar duidelijk wie er kliekjes vormden (naar de personen wijzen en dan wijsvinger en middelvinger over elkaar) en welke kliekjes er uit elkaar moesten (wijsvinger en middelvinger uit elkaar).

En daar stopte het niet. "Op een gegeven moment gingen we ook communiceren met de drinkflessen", onthult hij. Op elke drinkfles stond immers de naam van de eigenaar. Na het ontbijt werden ze telkens afgeruimd en stonden ze allemaal bij elkaar.

Door de drinkflessen te verschuiven maakten Danny en Charon onder meer aan elkaar duidelijk wie wie zou nomineren. Een slimme zet, "want ik wist: al het babbelen wordt opgenomen."