'Big Brother'-afvaller Eveline bezorgd over medekandidaat: "Hoop dat ze haar ogen gaat openen"

door: LHX
Big Brother - Eveline
Afbeelding bron: GoPlay

Vorige week moest Eveline het 'Big Brother'-huis verlaten. Nu ze van buitenaf toe kan kijken hoe het eraan toe gaat, heeft ze een heel ander perspectief dan toen ze nog in het huis zat. 

In 'No Biggie', de talkshow van ex-'Big Brother'-deelnemers Liese Luwel en Naomi Timmerman, is Eveline te gast. Wanneer haar gevraagd wordt wie er van haar mag winnen, weet ze dat meteen.

"Ik heb tot nu toe iedere keer Nouchine gezegd", aldus Eveline. Toch is ze er niet helemaal gerust in. "Ik hoop dat ze haar ogen gaat openen en dat ze echt een kant gaat kiezen. Anders redt ze het niet."

Nouchine is er immers in geslaagd om zowel Salar als Nawel te vriend te houden en manoeuvreert zo een beetje tussen de twee kampen. "Is het niet slim, wat ze doet?", vraagt Liese zich af, maar daar heeft Eveline haar twijfels over.

"Ik denk in het huis wel, maar voor de kijkers niet", antwoordt ze. In het huis dacht Eveline dat Nouchine goed bezig was, maar nu ze er weg is, ziet ze dat Nouchines strategie misschien toch niet optimaal is. "Ik denk dat ze ergens een keuze moet gaan maken", besluit ze dan ook.