'Big Brother'-afvaller Eveline spreekt klare taal over Vera en Dimitri

door: LHX
Eveline in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Vorige week was het Eveline die van de drie genomineerden de minste stemmen kreeg. Na een relatief korte passage moest ze dan ook het 'Big Brother'-huis al verlaten.

Veel kijkers van 'Big Brother' stellen zich vragen over de oprechtheid van de relatie tussen Vera en Dimitri. Wanneer afvaller Eveline te gast is in 'No Biggie', de talkshow van ex-deelnemers Liese Luwel en Naomi Timmerman, vragen zij haar dan ook wat zij van 'Vimi' vindt.

"Het is toch wel duidelijk, denk ik, of niet?", is haar eerste reactie. Of het liefde is tussen de twee? "Euh, nee, ik denk het niet", zegt ze. "In het begin dacht ik echt: het is puur voor de show, voor de stemmen."

Intussen ziet ze dat er bij Vera toch sprake lijkt te zijn van oprechte gevoelens. "Ik denk dat ze tot over haar oren verliefd is, en zichzelf erin verliest", zegt Liese. "Ja, dat denk ik ook", beaamt Eveline. Ze merkt dat Dimitri vindt dat Vera iets te veel aan hem hangt. 

Vervolgens vertelt ze nog een lichtjes gênante anekdote over de twee. Tijdens de 'break-up week' zei Vera door het luik een keer goeiemorgen tegen Dimitri. "Goeiemorgen, Eveline!", antwoordde die...