'Big Brother'-deelnemer Tobias ernstig gewond

door: LHX
Tobias Big Brother 2022
Afbeelding bron: SBS Belgium - Play4

Vrijdagochtend werd er in 'Big Brother' goed gesport, maar het liep fout af. Toen Tobias een sprong maakte, kwam hij verkeerd terecht.

Het was slechts een simpel sprongetje, maar toch liep het fout voor Tobias. Hij zakte namelijk door zijn enkel. Zijn medebewoners kwamen meteen toegesneld om hem te helpen.

Dat er iets grondig mis is, blijkt meteen. Tobias hoorde immers een krak toen hij viel, en ook heeft hij brandende pijn. "Het is gebroken", vreest hij. 

Kristof ziet het iets rooskleuriger in. "Als het een licht scheurtje is, dan is het twee weken rusten en dat kan je hier ook nog doen", probeert hij Tobias gerust te stellen. "Al loop je hier twee weken met krukken rond. Iedereen is er hier om je te verzorgen."

De kans dat hij naar het ziekenhuis moet, is in ieder geval groot. En dat kan serieuze gevolgen hebben. Als hij ervoor kiest om terug te keren naar het 'Big Brother'-huis, zal hij eerst een week in quarantaine moeten zitten, zoals Jill vorig jaar.

Update: intussen hebben de bewoners te horen gekregen hoe Tobias eraan toe is. Het valt beter mee dan gevreesd, en iedereen haalt dan ook opgelucht adem. "Zo erg als zijn avontuur had moeten stoppen", klinkt het bij Grace. "Nu kan ik echt weer volledig genieten, omdat ik weet dat hij terugkomt."