'Big Brother' deelt spannende eerste beelden nieuw seizoen: "Jij bepaalt het"

door: COS
Peter Van de Veire en Geraldine Kemper voor 'Big Brother'
Afbeelding bron: Play4

'Big Brother' kwam begin dit jaar na enkele jaren terug op televisie. Honderd dagen lang zouden de bewoners moeten leven volgens de regels van Big Brother.

In 2022 staat een nieuw seizoen op de kijker te wachten. De programmamakers en Big Brother zelf beloven alvast verschillende veranderingen te hebben doorgevoerd om alles een stuk spannender te maken.

"Vergeet alles wat je denkt te weten over mij. Het is tijd voor een nieuwe wind. Een nieuw huis, nieuwe regels, die alles omverblazen. Wie overleeft de storm?", klinkt het in de eerste trailer op Instagram.

"Big Brother is back met een nieuw huis én nieuwe regels die alles omverblazen! Het wordt nog spannender, uitdagender en onvoorspelbaarder en jij bepaalt de windrichting", klinkt het enigszins mysterieus.

Dit jaar kan je 24 uur op 24 volgen wat er in het huis gebeurt op het nieuwe kanaal Play247. Vanaf 3 januari 2022 loopt hier - na de eerste uitzending - de livestream van 'Big Brother'. En de kijker zal interactief de windrichting van Big Brother 2022 kunnen bepalen.