'Big Brother'-fans doen straffe voorspelling: "Big Brother zal moeten bijsturen"

door: COS
Big Brother
Afbeelding bron: GoPlay

In 'Big Brother' werd dinsdag het power of nomination-spel gespeeld. Michelangelo won van Chiara en Jason en mag deze week nomineren.

Michelangelo heeft hier en daar al onthuld wie hij op de nominatielijst wil zetten. Dat hij Charlotte uit het spel wil, is al sinds week 2 duidelijk. Door de boodschappen van fans tijdens 'You've Got Fans Week' is hij er echter achter gekomen dat zij heel sterk staat bij de kijkers.

Michelangelo wil dan ook twee 'sterke' bewoners tegen haar op de nominatielijst zetten. Hij lijkt aan Ali en Lindsey te denken. Alleen zou dat weleens voor problemen kunnen zorgen. Daarom denken veel mensen dat er vandaag een twist zou kunnen komen met een vrijstelling of een tweede power of nomination.

"De nominatielijst van Mich kan verkeerd uitdraaien voor Big Brother als bijvoorbeeld Lindsey weg moet (en dan nog eens Rob zou opstappen), dan zijn er bijna geen Nederlanders meer. Dus BB zal sturen zodat het wel klopt", klinkt het online. "Dit zou voor Big Brother geen goed scenario zijn. Daar gaat bijgestuurd worden."

"Big Brother zal moeten bijsturen op een of andere manier om het boeiend te houden voor de kijker en de waarschijnlijk vooropgestelde land- en genderplanning te bereiken." Met een exit van Lindsey en Rob zijn er niet meer genoeg Nederlanders. Jason en Chiara zouden haast zeker zijn van hun finaleplek.