'Big Brother'-fans kunnen hun oren niet geloven bij Chiara: "Mijn bloed kookt hiervan"

door: COS
Chiara in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Het 'Big Brother'-avontuur werd op 1 april afgesloten met de overwinning van Bart. Chiara en Michelangelo waren recent te gast bij TAGMAG om het over hun ervaring in het huis te hebben.

Chiara krijgt van kijkers meteen de vraag of ze spijt heeft van bepaalde uitspraken. Die vraag krijgt ze wel vaker. "Ik heb eigenlijk geen spijt van uitspraken. Ik had misschien dingen anders kunnen verwoorden, maar je zit daar echt lang, met frustraties soms", zegt Chiara.

"Ik heb altijd gezegd: ik blijf mezelf, ik ga me niet inhouden of extra geven omdat er een camera draait. Ik had dingen anders kunnen verwoorden, maar ik heb niet spijt van dingen die ik vind", besluit ze. Een besluit dat veel kijkers tegen de borst stuit.

"Niet normaal, die Chiara", klinkt het scherp op Twitter. "Wooow, ze heeft geen spijt van de uitspraken die ze o.a. over Charlotte, Jason en nog vele andere bewoners gedaan heeft? Ga dan ook niet 'love always wins' en 'denk na voordat je iets zegt op je story plaatsen."

"Dat sommigen haar nog gelijk geven. Sorry, mijn verstand kan er niet bij. Mijn bloed kookt hiervan. Hoe kan je zo zijn?", lezen we nog. "M'n brein krijgt een error. Hoe heb je nou weer geen spijt van de uitspraken die je hebt gemaakt over iemands rouwproces, maar post je wel de hele dag door in je story 'love always wins'."