'Big Brother'-fans verontwaardigd: "Dit kon iedereen verwachten, doorgestoken kaart"

door: COS
Ali en Charlotte in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

'Big Brother' zorgde afgelopen weekend voor een grote verrassing. Door het vertrek van Chiara mocht een Nederlandse ex-bewoner het huis weer in.

Danny, Chayron of Chelsea: een van hen zou het 'Big Brother'-huis weer in mogen. Het was Danny die de meeste stemmen kreeg. Het idee om een bewoner te laten terugkeren kon op veel verontwaardiging rekenen. Die is niet gaan liggen. Integendeel.

Na een terugkeer heeft Danny nu ook de Power of Nomination gewonnen. "Waarom schrik ik daar niet van? Dit kon iedereen verwachten. Zo'n doorgestoken kaart allemaal. Ik durf te wedden dat Big Brother al op voorhand gezegd heeft wie hij moet nomineren. Zaterdag vertrekt een Belg."

"Heel jammer dit", klinkt het nog op Facebook. "Echt belachelijk! Eerst eruit gestemd door het publiek en nu mag hij nomineren na vier weken info...", merkt iemand op. Al zijn er ook fans die erg tevreden zijn met Danny's 'PON' en hopen dat er eens andere namen op het bord komen.

Veel kijkers zijn ervan overtuigd dat Danny een bommetje zal droppen. Zal hij de volledige blauwe kamer - Jason, Michelangelo en Bart - nomineren of zal hij revanche willen nemen op Charlotte? We komen het snel te weten.