'Big Brother'-fans zijn het eens in confusion week: "Deze twist komt er nog aan"

door: COS
Big Brother
Afbeelding bron: GoPlay

Na Judy, Chelsea en Ilse zal er zaterdag opnieuw iemand naar huis worden gestuurd in 'Big Brother'. Of denken we dat maar tijdens 'Confusion Week'?

Zondag moesten we plots afscheid nemen van Jason na een onverwachte nominatieronde. Na enkele dagen in de control room is Jason intussen terug in het huis. Hij is zaterdag wel genomineerd.

Charlotte kreeg deze week als eerste de power of nomination. Chiara en Jolien wonnen diezelfde power of nomination echter ook in een spel dat dinsdag gespeeld werd. Dat zorgt nu al voor verwarring.

Zullen er zaterdag dan 4 genomineerden zijn als de dames allemaal één persoon mogen nomineren? Dat denkt ongeveer een derde van de 'Big Brother'-kijkers in de grootste Facebookgroep.

Als er vier genomineerden zijn, zou het ook kunnen dat we afscheid moeten nemen van twee bewoners in plaats van één. Ook bewoonster Jacqueline denkt dat dat het geval zal zijn.

Bijna zestig procent van de kijkers denkt echter iets anders: "Er komt nog een twist". "Ik denk dat de Power of Nomination van Chiara en Jolien een twist is en dat het nominaties zijn", voorspelt een fan. "Denk een twist... Diegene die nu power of nomination hebben zijn zelf de genomineerden."