'Big Brother'-finalist Jason openhartig over "verschrikkelijke klotesituatie": Hij verliet bijna het programma

door: LHX
Jason in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Jason Glas was dit jaar een van de populairste bewoners van het 'Big Brother'-huis. Toch had hij het soms ook erg moeilijk.

Op een gegeven moment werd Jason Glas genomineerd door de andere 'Big Brother'-bewoners en moest hij een tijdje alleen in de controlekamer doorbrengen. Dat was echt geen pretje.

"Je gaat het huis uit omdat je door acht man bent genomineerd, en dat is een verschrikkelijke klotesituatie", vertelt hij op YouTube. "Daarbij wist ik niet of ik wel écht naar huis moest, want ik moest wel mijn koffer inpakken."

"Uiteindelijk kom je in een kamer waar je wel dingen kan zien, maar je eigenlijk doodverveelt. Dat ik bepaalde beelden kan zien, is fijn, want het geeft me extra informatie voor de terugkeer. Maar begrijp me niet verkeerd: dat was echt een verschrikkelijke kloteperiode."

Hij vond het zó vreselijk dat hij aan zijn deelname aan 'Big Brother' begon te twijfelen. "Ik twijfelde of ik nog door wilde met het programma. Je zit echt helemaal alleen en hoort negatieve dingen over jezelf. Nee, het is niet leuk om daar te zitten", concludeert hij.