'Big Brother'-finaliste Jolien komt eindelijk met langverwachte update: Zo zit het met Charlotte na hun gesprek

door: LHX
Charlotte en Jolien in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Toen Charlotte Denamur net voor de finale het 'Big Brother'-huis verliet, kwam ze te weten dat Jolien Bosch allerlei dingen achter haar rug had gezegd. Voor haar was het vreselijk om te vernemen.

In het huis leken Jolien en Charlotte op het einde goede maatjes, maar toen bleek dat Jolien van alles achter haar rug had gedaan, kon Charlotte het niet opbrengen om nog met haar te praten. Ze was diep gekwetst.

Een week na de finale zouden de twee elkaar terugzien op het 'No Biggie'-event. Uit de angst dat het een enorm ongemakkelijk weerzien zou worden, stuurde Jolien Charlotte toen een berichtje. "Wanneer jij er klaar voor bent en je wil eens babbelen, moet je me dat laten weten", schreef ze haar.

"Toen heeft ze me geantwoord: 'Ik wil zaterdag na "No Biggie" wel eens met je praten", vertelt Jolien in de vlog van Nick Eshuis. Tijdens de afterparty hebben ze dat dan ook gedaan.

Hoe dat precies is gegaan? "We hebben geen ruzie gemaakt, helemaal niet. We zijn gewoon twee volwassen mensen, dus we hebben goed kunnen praten. We hebben dingen kunnen uitleggen."

"Ga ik nu zeggen dat alles is opgelost? Nee, maar we zijn gewoon neutraal en ik ben blij dat we even hebben kunnen spreken. Het is niet meer ongemakkelijk. We hebben niets meer van elkaar gehoord, maar dat is ook oké."