'Big Brother'-kijkers erg geraakt door wat Michelangelo te zeggen heeft over Jason: "Eindelijk"

door: LHX
Michelangelo - Big Brother 2023
Afbeelding bron: GoPlay

Deze week zijn in 'Big Brother' Jacqueline, Rob en Jason genomineerd. Die laatste is ontzettend populair bij de kijkers, dus het lijkt erop dat hij alvast veilig is.

Bij de kijkers mag Jason dan nog zo populair zijn, in het 'Big Brother'-huis is dat niet bepaald het geval. Ook Michelangelo merkt dat.

"Ik wil echt niet dat Jason gaat, hij is mijn maatje", zegt hij tegen Chiara. "Sinds het begin werd hij aan de kant geduwd, maar ik zei altijd tegen hem: 'Het komt goed.'" 

Tijdens de nominatieronde op het feest ging iedereen op Jason, maar niet Michelangelo. "De volgende dag moest hij weg en ik vond dat heel erg. Hij wordt alleen maar uitgesloten. Alleen als hij in een goed daglicht komt te staan, is hij opeens top."

Zijn woorden maken heel wat los bij de kijkers. "Mooi gezegd. En Danny in de anderen maar ontkennen dat mensen lelijk deden tegen Jason", wordt er gereageerd op sociale media. "Eindelijk iemand die het gedrag tegen Jason eens benoemt."

 "Michelangelo is echt een schatje. Blij dat hij er is voor Jason", concluderen ze dan ook. "Hij gaat zijn eigen weg, net als Jason. Daar kunnen veel medebewoners iets van leren, hoe respectvol hij met iedereen omgaat."