'Big Brother'-kijkers geschokt door grensoverschrijdende uitspraak: "In één woord: schandalig"

door: COS
Nouchine en Grace in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

In 'Big Brother' werden verschillende bewoners al op de vingers getikt. Dimitri en Kristof kregen een berisping na enkele foute uitspraken en Leroy kreeg een waarschuwing voor grensoverschrijdend gedrag in de douche.

Ook Grace werd in de dagboekkamer al gewezen op haar ongepast gedrag. Zo betaste ze de geslachtsdelen van een medebewoonster. Nu lijkt Grace opnieuw over de schreef te zijn gegaan.

"Grace haar poenie prikkelt van de sambal, vraagt of Nouchine wil voelen, Nouch zegt 'doe normaaaaal', Grace zegt: 'Ik doe alles om in de finale te komen, ook je tepeltjes knijpen'", heeft iemand gehoord tijdens de livestream.

"Bah, wat is zij een viezerik, zeg! Als een mannelijke bewoner dit had gezegd, dan was de wereld te klein geweest", reageert iemand. "Lijkt me behoorlijk grensoverschrijdend als het waar is. Op zijn minst een dikke waarschuwing", vindt iemand.

"Maar even serieus, Big Brother, dit kan niet. Ondanks alles blijft deze vrouw een podium krijgen. In één woord: schandalig", laat nog iemand weten op Twitter.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina