'Big Brother'-kijkers hebben opvallend verzoek voor programmamakers: "Zou een leuke twist zijn"

door: COS
Vera, Peter, Kitty en Nouchine in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Aan het begin van de week waren alle 'Big Brother'-bewoners genomineerd. Onder meer door middel van spellen konden de bewoners immuniteit winnen.

Na alle spellen, een immuniteitspin van de kijker en een immuniteitspin van de vrijgestelde 'Big Brother'-bewoners zelf, zijn het Kitty en Peter die genomineerd zijn. De kijker beslist opnieuw wie in het huis mag blijven.

Enkele kijkers komen alvast met een verrassende wending. "Ik denk dat Kitty of Peter niet wordt weggestuurd", klinkt het. Wat er dan moet gebeuren? "Stuur de afvaller naar het datacenter", stellen enkele kijkers voor.

"Productie, stuur Peter en Kitty samen weg zaterdag naar het datacenter. Laat ze daar luisteren naar hoe iedereen achter hun rug praat, stuur ze terug en laat de kijkers volgende week twee mensen naar huis sturen gebaseerd daarop."

"Ja! Een plottwist, dat zou leuk zijn", klinkt het bij een enthousiaste kijker. "Dat zou een leuke twist zijn", reageert nog iemand. Of er iemand moet vertrekken en wie dat wordt, zien we zaterdag 15 januari om 20.00 uur bij Play4.