'Big Brother'-kijkers moeten mening over bewoner helemaal bijstellen: "Zo slecht nog niet"

door: LHX
Big Brother
Afbeelding bron: GoPlay

Deze week zijn Jolien, Lindsey en Danny de genomineerden in 'Big Brother'. Eén van hen maakte vandaag een bijzonder goede indruk op de kijkers.

De 'Big Brother'-kandidaten kregen een erg moeilijke 'freeze'-uitdaging voorgeschoteld. Wanneer Barts dochter komt binnengewandeld met een pot zelfgebakken koekjes, geeft Bart geen kik.

Jolien krijgt het echter te lastig. "Bart, pak haar vast", roept ze plots uit. "Ik verpest het, sorry. Pak haar vast. Ik kan dit niet aanzien." Wanneer hij dat hoort, aarzelt Bart geen moment. Hij springt op en geeft zijn dochter een dikke knuffel. De twee barsten meteen in huilen uit.

Door Joliens actie verliest de groep duizend euro, maar dat kan de kijkers blijkbaar niet veel schelen. "Wat lief van haar!", wordt er gereageerd op sociale media. "Echt een meid met een hart van goud." "Misschien wel het mooiste moment dit seizoen."

Zelfs mensen die aanvankelijk geen fan waren, zien zich genoodzaakt om hun mening over haar bij te stellen. "Ik had het niet zo voor haar, maar dit gebaar is zo mooi. Mijn stem krijgt ze nu ook", klinkt het. "Ik ben geen Jolienfan, maar dit is echt top!" "De eerste keer dat ik Jolien echt kan waarderen." "Jolien is zo slecht nog niet. Ze heeft haar hart op de juiste plek."

Download nu de gratis app van Redactie24