'Big Brother'-kijkers vrezen ervoor: Ingrijpende wending op til deze week?

door: LHX
Big Brother - Jimmy - Karen
Afbeelding bron: Play4

In 'Big Brother' weet je nooit wat er kan gebeuren. Ook deze week zou er wel eens een straffe wending kunnen komen.

Er zijn maar liefst vier genomineerden in 'Big Brother' deze week. Dat zijn Ashley, Glenn, Jimmy en Danny. Alle vier zitten ze in de gevarenzone.

Hoewel, het lijkt erop dat Glenn niet veel hoeft te vrezen. In alle polls op sociale media blijkt hij namelijk erg populair te zijn: hij haalt veruit de meeste stemmen. Maar hoe zit het met de rest?

Volgens veel kijkers zou het wel eens een dramatische week kunnen zijn. Misschien krijgen we wel een dubbele exit, speculeren ze. Big Brother heeft er tot nu toe nog niet over gesproken, maar alles kan...

"Ik denk dat er twee gaan deze week. Ik heb geen voorkeur, maar ik vrees voor Jimmy en Danny", wordt er geschreven. "Ik denk het ook, want ze zijn nu nog met te veel. Binnen drie weken is het al finale."

"Het zou wel erg naar zijn als er nu twee gaan. 'Big Brother' heeft in mijn ogen bewust drie mensen uit één groepje hun stemrecht ontnomen door ze de Undercover-opdracht te geven, waardoor deze vier nu genomineerd zijn", klaagt iemand.

Toch zijn er ook mensen die een extra portie drama wel zien zitten. "Graag eens twee personen naar huis. 't Is eens iets anders, en om het gezicht te zien van de bewoners die blijven."