'Big Brother'-kijkers vrezen ervoor: "Zie deze bewoonster zelf nog vertrekken"

door: COS
Nouchine, Nawel, Hanne, Amy en Grace in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Deze week is het 'Break-Up Week' in 'Big Brother'. De groep werd door Big Brother letterlijk in twee gesplitst. Een witte muur scheidt de twee groepen van elkaar.

De gouden kamer bestaat uit Hanne, Grace, Nouchine, Dimi, Tobias, Salar en Leroy. In de groene kamer zitten Nawel, Vera, Eveline, Peter, Julio en Kristof. Verschillende kliekjes zijn zo uit elkaar getrokken.

In 'Big Brother' zagen we al dat Nawel het moeilijk had met het vertrek van Amy. Dat ze nu ook gescheiden is van maatje Nouchine lijkt een invloed te hebben op haar gemoed. "Ze voelt zich duidelijk niet goed in dit groepje. Ik zie haar zelf nog vertrekken", zegt een kijker op Facebook.

"Ik heb er wel medelijden mee", zegt een andere kijker. "Ik vind het ook sneu. Je ziet aan haar dat ze zich minder fijn voelt. Dat zie ik ook bij Vera en bij Dimi in de andere groep", merkt iemand op. 

"Nawel heeft duidelijk aangegeven dat er van alles door haar hoofd gaat. Ik ben geen fan van haar, maar dit verdient ze niet", klinkt het verder. Iemand denkt dat Nawel heeft opgevangen dat er plannen zijn om haar samen met Julio te nomineren. 

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina