'Big Brother'-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Tom en Ashley

door: LHX
Big Brother
Afbeelding bron: Play4

Al zo'n twee maanden is het huidige seizoen van 'Big Brother' bezig. Tijdens zo'n lange periode zonder contact met de buitenwereld kan de verveling wel eens toeslaan.

Hoe vul je je dagen wanneer je twee maanden lang met dezelfde mensen in een huis zit opgesloten? Het is onmogelijk om het voortdurend interessant te houden, en dat merken ook de 'Big Brother'-bewoners.

Zij brengen heel wat tijd door op de zetel. Er zijn echter twee uitzonderingen. Tom en Ashley proberen met de weinige middelen die ze hebben tóch plezier te maken. Daar is wel wat creativiteit voor nodig.

Zo was zondag te zien hoe ze, met behulp van twee dekentjes over hun hoofd, een scène uit 'De leeuwenkoning' naspeelden. Toen ze, Ashley rijdend op Toms rug en luid zingend, de woonkamer binnenkwamen, kregen ze echter weinig reactie van de anderen.

De kijkers vinden het een opvallend moment. "Speelvogels", reageren ze op sociale media. "Dit is toch gewoon lachen?"

Het contract met de rest van de groep is duidelijk zichtbaar. "Die weten wat lol maken is. Zonder die twee was het maar een saaie bende." "Die maken tenminste plezier. Ze kunnen elkaar ook in de haren vliegen, maar leggen het ook altijd bij en gaan vrolijk verder."

"Laat ze maar zeveren en achterklap verkopen. Tom en Ashley brengen tenminste leven in de brouwerij." "Zo leuk dat ze plezier kunnen maken. Dat kan niet van iedereen gezegd worden."