'Big Brother'-winnaar Salar niet mals voor bewoner: "Bespeelt de camera's"

door: COS
Salar in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Fans van 'Big Brother' kunnen elke week op YouTube terecht voor 'No Biggie'. In de talkshow rond 'Big Brother' ontvangen Liese Luwel en Naomi Timmerman elke week de afvaller.

Deze week hadden Liese Luwel en Naomi Timmerman afvaller Jacqueline moeten ontvangen in 'No Biggie'. Ze konden haar echter niet bereiken. Liese en Naomi besloten dan maar een wel heel bekend gezicht op te bellen: Salar Abbasi Abraasi, de winnaar van vorig jaar.

Samen bespraken de voormalige 'Big Brother'-bewoners de huidige bewoners. Zo is voor Salar meteen duidelijk dat veel bewoners de vorige seizoenen goed bekeken hebben. Al hebben ze daar niet allemaal even goede lessen uitgetrokken.

"Charlotte heeft alles uitgestippeld. Dat zie je ook wel", zegt hij. "Leuke meid, veel fans. Maar je ziet dat ze de camera's bespeelt. Da's ook een tactiek. Da's haar goed recht. Het is een spel, je moet zo ver mogelijk komen en daar hoort tactiek bij."

"Chayron, ik vind hem een heel leuke spontane jongen, maar ik denk dat hij ook heel tactisch bezig is. Hij is een beetje té tactisch. Ik denk dat als hij niet tactisch was geweest, dan was hij veel leuker geweest", besluit Salar.