'Big Brother'-winnares deelt onprettige details over borstvergroting: "Echt hels"

door: LHX
Jill Goede
Afbeelding bron: Instagram @jillgoede_

Twee jaar geleden won Jill Goede 'Big Brother'. Zo'n twee weken geleden heeft ze een ingrijpende operatie ondergaan.

Afgelopen zondag maakte Jill Goede bekend dat ze een borstvergroting had ondergaan. Over de reden daarvoor is ze erg open.

In een jaar tijd heeft ze haar levensstijl immers helemaal omgegooid, waardoor ze zo'n 15 kilo is afgevallen. Ze voelt zich nu veel beter in haar vel, maar met haar borsten had ze het moeilijk.

"Een mini-tiet, die ging hangen als een zak slappe friet", omschrijft ze het. "Na het vele afvallen waren ze niet meer zoals ze waren, voelden ze niet meer van mij en had ik er last van." Na lang twijfelen besloot ze uiteindelijk om voor een operatie te gaan.

Voor iedereen die hetzelfde zou willen doen, heeft ze een belangrijke waarschuwlijk: het is een enorm pijnlijke affaire. "De eerste drie dagen waren echt hels!", vertelt ze in haar Instagramverhaal.

"Toen ik wakker werd van m'n middagdutje op de bank had ik zo'n pijn, alsof er een vrachtwagen over me heen was gereden! Ik kon me niet bewegen. Alles was verstijfd. En toen ik opstond, had ik het gevoel dat m'n tieten open zouden knallen."

Gelukkig verminderde de pijn daarna snel, en inmiddels is die verdwenen. "Ik voel wel iets, maar ik kan het geen pijn noemen", klinkt het. 

Jill Goede
Afbeelding bron: Instagram @jillgoede_