Celine Van Ouytsel pakt regelmatig uit met sexy foto’s van zichzelf: “Kan haar troeven steeds minder uitspelen”

door: PMN
Celine Van Ouytsel
Afbeelding bron: Instagram @celinevanouytsel

Celine Van Ouytsel pakt op haar Instagram regelmatig uit met sexy foto’s van zichzelf. We zien ze ook regelmatig als tafelgast bij Gert Verhulst in ‘De Tafel van Gert’.

Celine Van Ouytsel timmert verder aan haar carrière in de media. Ze deelt heel regelmatig sexy foto’s van zichzelf. Haar 223.000 volgers zien die graag komen op Instagram.

De vraag is of het in deze tijden nog wel politiek correct is om dergelijke foto’s te delen? “De media is tegenwoordig veel te voorzichtig geworden”, zegt Frank Molnar in TV-Familie. Hij is mediakenner en heeft ook oog voor schoon vrouwelijk volk.

“De huidige generaties babes, zoals Celine, moet zeker niet onderdoen, maar het grote verschil is dat ze hun troeven steeds minder kunnen uitspelen magazines en tv-programma’s. Het woke gegeven heeft daar ook geen goed aan gedaan.”

"Babes niet politiek corrrect? Onzin!"

Frank laat zich uit over de vraag of het nog wel politiek correct is. “Onzin! Er zijn zoveel dames die een babe willen zijn. Laat ons hun leven én dat veel van gezonde jongens niet verpesten.”

Frank pleit voor meer babes met Celine op kop. Hij ziet in haar een superbabe. Frank noemt haar de nieuwe Véronique De Kock.