Charlotte laat 'Big Brother'-avontuur vereeuwigen en maakt statement van fout

door: COS
Charlotte in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Charlotte Denamur kennen we van haar deelname aan 'Big Brother'. Amper enkele dagen voor de finale moest ze het huis verlaten.

Charlotte vertelde in het 'Big Brother'-huis geregeld over haar avonturen als nanny in de Verenigde Staten. Haar verblijf in Amerika had ervoor gezorgd dat ze - tot frustratie van sommige kijkers - vaak Engels sprak.

Bij het Engels schrijven ging het een keer mis. In plaats van 'queen' schreef Charlotte 'qeeun' in stickers op haar klerenkast. Daar is ze nu mee aan de slag gegaan. Na tote bags heeft ze het woord nu op haar lichaam laten vereeuwigen.

"Wat ontstond als een onbelangrijke spelfout die ik gemaakt heb tijdens 'Big Brother' is voor mij nu een statement geworden", schrijft ze op Instagram. "De commentaren en reacties hebben mij eigenlijk nog meer gepusht om op te komen voor mezelf en aan te tonen dat fouten maken oké en menselijk is."

"Je leest 'qeeun' als een imperfectie die juist perfectie uitstraalt. Iedereen mag een queen zijn met zijn/haar/hun tekortkomingen. Queen or Qeeun, who cares? You are still flawless", aldus Charlotte.