Charlotte uit 'Big Brother' na koele reactie tegenover Jolien: "Dan zal ze het ontdekt hebben"

door: COS
Charlotte en Jolien in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

'Big Brother' kwam afgelopen zaterdag tot een einde. Bart won het derde seizoen en gaat met meer dan 73.000 euro naar huis.

Alle bewoners waren zaterdag aanwezig om de 'Big Brother'-finale bij te wonen. Het zal niemand ontgaan zijn dat Charlotte bij Joliens exit uit het huis onverschillig reageerde. Charlotte heeft van haar omgeving en van haar fans te horen gekregen wat Jolien allemaal achter haar rug zei.

"Ik ben gewoon diep, diep gekwetst door iemand van wie ik dacht dat het een vriendin was", vertelt Charlotte, die het erg moeilijk krijgt, aan Liese Luwel en Naomi Timmerman in 'No Biggie'. Een gesprek met Jolien is er nog niet geweest. Daarvoor is het nog te vroeg.

"Ik wil mij excuseren, omdat ik niet heb geklapt. Maar aan de andere kant heb ik zoiets van: waarom zou ik me moeten excuseren? De dingen die ze gezegd heeft, zitten voor mij diep. Ik kan het nog niet loslaten. Ik vond het een beetje awkward, dus ik heb mijn glas genomen."

"Ze nam me vast: 'Charlotteke, Charlotte'. En ik kon me niet omdraaien. Dan zal ze het ontdekt hebben. Da's ook niet leuk voor haar, ik weet dat. Maar je hebt drie maanden een vriendschap met iemand, dan kom je thuis en blijf je maar video's krijgen. Ze mogen dingen zeggen, hè, maar sommige dingen werden heel persoonlijk."