Chayron doet gênante ontboezeming over 'Big Brother'-maatje: "Was daar heel bang voor"

door: COS
Chayron in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

In 'Big Brother' strijden nog tien bewoners voor een plekje in de finale. Chayron moest afgelopen zaterdag het huis verlaten.

Chayron maakte een heleboel vrienden voor het leven in het 'Big Brother'-huis. Ali was daar zeker een van. "Ik weet niet of mensen het weten maar Ali was heel bang om alleen naar de wc te gaan. Hij vond het 'Big Brother'-huis een beetje een spookhuis", biecht Chayron op bij 'No Biggie'.

Ali moest bijna elke nacht één keer naar het toilet. Omdat Chay naast hem sliep, maakte hij hem telkens voorzichtig wakker. "Ik had iets van: het is m'n maat, ik vind het niet erg, we gaan gewoon samen. Al moest ik niet, ik ging gewoon mee. Ik liep voorop, dan ging die kort achter mij."

"Er is zelfs een moment geweest dat de deuren eigenlijk op slot moesten zijn, maar hij maakte me wakker. 'We mogen eigenlijk niet gaan, maar kan ik naar de wc?' Ik zeg: 'Als jij naar de wc wil, ga gewoon.' 'Kan je met me mee?' Is goed, ik loop met 'm mee.

Chayron loopt voorop, wanneer plots de dagboekkamer opengaat. Ali verstijft. "Michelangelo hoorde ons, terwijl hij wist dat niemand naar buiten mocht, doet de deur open en zegt: 'Jullie mogen niet.' Ali springt, roept en sprint terug naar de slaapkamer."