Chayron niet te spreken over 'Big Brother'-deelnemer: "Mijn kinderen moet je erbuiten houden"

door: COS
Chayron in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Afgelopen zaterdag namen we in 'Big Brother' afscheid van Chayron. Hij stond op het nominatiebord tegenover maatjes Lindsey en Ali.

Chayron nam deze week plaats op de bank bij Liese Luwel en Naomi Timmerman voor een gesprek in 'No Biggie'. Chayron had graag nog eens de power nomination gehad en een bommetje gedropt in het 'Big Brother'-huis, maar helaas. Hij moest zaterdag na 'All Or Nothing Week' naar huis.

Als Chayron nog eens had mogen nomineren, wist hij al wie er op de nominatielijst zou komen. "Chiara als target nummer 1. The witch herself", zegt hij bij 'No Biggie'. Aangevuld met Michelangelo, die hij een beetje laf vond en, ondanks zijn respect voor de man, Bart.

Chayron liet duidelijk weten hoe hij tegenover Chiara stond na het spel met de halve nominaties en vrijstellingen.  "Zij zei van: 'Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Ik denk dat ze bang zijn voor me.' M'n hart ging tekeer, m'n bloed begon te koken. Toen vroeg Big Brother gelukkig wat ik ervan vond."

"Toen zei ik: 'Zij denkt dat iedereen bang voor d'r is, maar ik denk dat het de omgekeerde wereld is, want als ze niet bang was, had ze gepakt wat er onder die doos zit. Dat ze dat niet deed, laat zien dat ze bang is en dat ze weet hoe ze in de groep staat.' Toen was het mondje dicht."

Of Chiara slechte dingen over Chay heeft gezegd? "'Enkeltje naar Waddinxveen, dan kan je zondag weer lekker je kinderen naar het voetbal brengen.' Ik heb zoiets van: dat je mij aanpakt, is niet erg. Maar m'n kinderen moet je erbuiten houden, want die hebben er niks mee te maken. Ga niet over mensen hun familie praten. Hou het gewoon netjes."