Chelsea uit ‘Big Brother’ openhartig over haar gevoelens voor Danny: “Misschien is er iemand anders”

door: ASX
Big Brother Danny en Chelsea
Afbeelding bron: GoPlay

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ gaat in een pijlsnel tempo vooruit. Gisteren moest alweer de tweede bewoner het ‘Big Brother’-huis verlaten. Voor de Nederlandse Chelsea zit het avontuur er helaas op.

Extra pijnlijk was dat Chelsea samen met Charlotte en Danny genomineerd was, haar twee beste vrienden in het huis. Was er naast vriendschap met Danny iets meer aan de hand? Veel kijkers merkten immers op dat er chemie tussen beiden hing.

Na haar exit vertelt Chelsea aan ‘Videoland’ openhartig over haar gevoelens voor Danny. “In het begin was het meer vriendschap. Ik dacht niet meteen dat er iets kon bloeien”, klinkt het bij Chelsea. “Maar als je langer met elkaar in het huis zit, dan ga je veel kanten van elkaar zien. Het zou gekund hebben, maar ik heb te kort in het huis gezeten om het te weten.”

Door haar vroege exit krijgt Chelsea niet de kans om te ontdekken of er effectief méér dan vriendschap inzat met de gespierde hunk. Dat zou ze graag buiten het huis verder ontdekken.

“Maar misschien zit Danny daar veel langer en komt er wel nog iemand anders op zijn pad”, gaat de jonge blondine verder. “Ik ben er niet zozeer bang voor mocht dat gebeuren, maar het is niet dat ik er dan per se naar zal kijken”, besluit Chelsea.

Bekijk het volledige interview met Chelsea via deze link.

Tags