Chiara uit 'Big Brother' in tranen nadat Jason bommetje dropt bij zijn terugkeer

door: COS
Chiara in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Zondag moesten we plots afscheid nemen van Jason in 'Big Brother'. Hij bracht enkele dagen in de control room door.

Jason werd zondag door zijn huisgenoten genomineerd. Hij moest het huis verlaten, maar ging niet naar huis. In de plaats daarvan ging hij naar de control room. Daar kreeg hij een verrassende boodschap van Big Brother.

Jason zou terug het huis ingaan. Dat zou met of zonder nominatie kunnen. Als twee van drie secret missions in het huis konden slagen, dan was hij zijn nominatie kwijt. Dat lijkt niet het geval. Dinsdagavond ging Jason het huis weer in mét nominatie.

Vertrouwen

Jason heeft de afgelopen dagen zijn medebewoners kunnen bespioneren via livestreambeelden. Dat heeft hij Chiara nu pijnlijk duidelijk gemaakt. "Ik wil jou wat leuks zeggen, Chiara", begint hij in de slaapkamer.

"Jij hebt gisteren met Jolien in de tuin gelopen, maar Jolien heeft vandaag ook weer met Charlotte in de tuin gezeten. Maak daaruit op wat je zelf wil", zei Jason. "Dat Jolien niet te vertrouwen is", maakt Chiara daaruit op. "Kan ik echt niemand in dit fucking huis vertrouwen?"

Woensdagochtend treffen we Chiara huilend in de woonkamer aan. Kijkers hebben geen medelijden met Chiara. "Misschien moet ze zelf niet zo lullen met d'r vertrouwen. Als er één niet te vertrouwen is, dan is zij dat", lezen we. "Je bent zelf de grootste valse slang... dit is karma."

Mis niets over de bewoners van Big Brother dankzij onze Facebookpagina