Commy uit 'De Mol' maakt opwachting in 'De Slimste Mens': Ze doet verrassende onthulling over backstage

door: COS
Comfort, Toos en Lancelot in 'De Mol'
Afbeelding bron: Play4

Donderdagavond wordt het girl power in 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Maureen Vanherberghen en Fien Germijns krijgen gezelschap van Comfort 'Commy' Achuo uit 'De Mol'.

Bij 'De Mol' vergat Commy weleens dat ze gefilmd werd, bij 'De Slimste Mens Ter Wereld' was dat met alle spotlights en het publiek niet het geval. Gelukkig kon ze vanuit het publiek wel op wat steun rekenen.

Commy's medefinalisten Lancelot en Toos waren van de partij. "In het publiek zaten nog meer molkandidaten die kwamen supporteren. Het kan bij één aflevering blijven, dus ik nam meteen een ganse entourage mee", vertelt Commy bij het Nieuwsblad.

"Het was plezant", lacht Commy. "Tijdens 'De Mol' waren Toos, Lancelot en ik altijd degenen die bleven plakken, en nu weer. Laat ons zeggen dat ze hun weg naar de frigo in mijn loge goed vonden."

De kandidaten van 'De Mol' spreken nog geregeld met elkaar af. Lancelot en Comfort trekken volgend jaar naar Kameroen. Zo kan Lancelot met eigen ogen zien hoe zijn donatie aan Commy's vzw Medibamba het verschil maakt.