Dan toch in ‘De Slimste Mens’? “Ik heb eergisteren met Erik gebeld”

door: PMN
Erik Van Looy in 'De Slimste Mens'
Afbeelding bron: Play4

In het najaar start het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’. Presentator Erik Van Looy is volop bezig met het zoeken van deelnemers. Heel wat bekende Vlamingen hebben al een telefoontje van hem gekregen.

Er is één iemand die Erik Van Looy heel graag in het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’ wil. Erik hoopt dat Metejoor wil deelnemen. Hij is alvast stevig aan zijn mouw aan het trekken.

Metejoor zelf wil er bij radiozender Qmusic ook wat over kwijt. “Ik heb eergisteren met Erik gebeld”, verklapt de zanger. “We hebben al heel gebeld.”

Metejoor is één van de kandidaten in het nieuwste seizoen van 'De Slimste Mens'

“Hij had mij al heel veel gebeld, maar ik had nooit teruggebeld. Wij babbelen bijvoorbeeld ook over voetbal. Of het niet gewoon ja of nee zeggen is dat ik wil deelnemen of niet? Zo simpel blijkt het niet te zijn.”

Mogen we Metejoor in het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’ verwachten? “Ik ga dat niet kunnen zeggen, maar als je een beetje goed nadenkt weet je het antwoord wel”, kan de zanger zijn deelname bevestigen. “We gaan binnenkort samen op café nog eens iets drinken.”