Dan toch geen 'love in the air'? Chelsea uit 'Big Brother' teleurgesteld door Danny

door: LHX
Chelsea en Danny in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Heel wat kijkers van 'Big Brother' zagen dat Chelsea en Danny een wel héél goede klik hadden in het huis. Nu ze allebei zijn afgevallen, is de vraag of er tussen hen nog iets meer zal gebeuren.

Wanneer Chelsea te gast is in de vlog van Nick Eshuis, wordt haar uiteraard gevraagd naar haar vriendschap met Danny. Ze geeft toe dat ze hem een knappe jongen vindt, maar dat de aantrekking tussen hen wel nogal hard werd uitvergroot.

Bovendien bleek na haar exit uit het 'Big Brother'-huis dat Danny misschien toch niet zoveel interesse in haar heeft als het leek. "Hij zat echt veel met mij te flirten, dat heb je wel gezien", zegt ze. 

"Maar toen ik er twee dagen uit was, keek ik naar de livestream. En toen zei hij tegen Chayron: 'Of ze echt m'n vriendin kan worden? Ik denk het niet.' Toen dacht ik: oké...", klinkt het ietwat teleurgesteld.

Danny's argument was dat iemand als Chiara wat meer volwassen is dan Chelsea. "Oké, als jij het zegt...", klinkt het. "Ik denk dat volwassenheid niks met leeftijd te maken heeft. Ik vind haar niet volwassener."

Download nu de gratis app van Redactie24