Danira Boukhriss Terkessidis bedolven onder kritiek na winst in 'De Allerslimste Mens'

door: STG
Danira Boukhriss Terkessidis.jpg
Afbeelding bron: GoPlay

Danira Boukhriss Terkessidis is de 'Allerslimste Mens Ter Wereld'. Een titel die ze mag meedragen voor de komende tien jaar.

Dat de prijzen pas aan de meet worden uitgedeeld heeft Danira Boukhriss Terkessidis gisteren nog maar eens bewezen in 'De Allerslimste Mens Ter Wereld'. Ze had exact 36 seconden de tijd om nog twee Griekse Godinnen te vinden om Bart Cannaerts in de finale naar huis te spelen.

De prestatie van Danira gaat de geschiedenisboeken van Play4 in als uniek. Ze is de allereerste kandidaat ooit die een perfect parcours kon neerzetten zonder nederlaag. Zelfs Gert Verhulst was in der tijd niet onklopbaar als kandidaat in de ultieme finale.

Toch valt de prestatie van Danira bij heel wat mensen niet in goede aarde. Het regent dan ook negatieve reacties op sociale media.

"Oeioei, nu gaat haar nek nóg dikker worden!", "Bartje is de enig echte slimste mens !!! Het zal wel weer iets te maken hebben met integratie en gelijkheid en van die toestanden zeker !!!" en "Je verdient die titel in geen geval Bart had moeten winnen Maar stond weken geleden al geschreven in hun script dat jij de winnaar zou zijn Onterecht en onverdiend", klinkt het nog.