Danny klapt uit de biecht tegenover Charlotte na terugkeer in 'Big Brother': "Dit heb ik haar gezegd"

door: COS
Danny in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Afgelopen zaterdag namen we afscheid van Danny in 'Big Brother'. Intussen heeft ook Lindsey het huis moeten verlaten.

Danny is de enige bewoner die twee keer in het huis heeft gezeten. Na het vertrek van Chiara werd hij immers terug het huis ingestemd. Vier weken lang heeft hij van de buitenwereld kunnen proeven. Hij heeft natuurlijk ook veel beelden uit 'Big Brother' gezien.

"Ik heb bewust gekozen om niemand te verraden of voor de bus te gooien. Ik laat het spel het spel", vertelt Danny in 'No Biggie' aan Liese Luwel en Naomi Timmerman. Toch moest er Danny een bepaalde avond wel wat van het hart tegenover Charlotte.

"Het ging toen over de dingen die gezegd werden over Charlotte. Ik heb niet alles gezegd. Ik zei: 'Je gaat nog versteld staan van alles wat er gezegd is.' Dat Chiara haar niet de hand zou schudden als ze zou winnen. Dat zei ze zo in de camera's. Dat heb ik haar gezegd", vertelt Danny.

Daar leek Charlotte wel van te schrikken. "En dan zei ik: 'Het is nog niet de helft van wat er gezegd is over jou.'" Hij heeft dus wel wat achtergehouden. "Want ik had Jolien voor de bus kunnen gooien. Ik heb het niet gedaan."

Charlotte vroeg nog wie er bij was toen Chiara het zei. "Ik heb geen idee", zei Danny. "Jolien zat met een hartslag van 180 in haar bed. Dat weet ik 100 procent zeker", aldus Danny.