Danny Völker heeft groot nieuws na zijn 'Big Brother'-deelname: "Kan niet wachten!"

door: LHX
Danny Big Brother
Afbeelding bron: GoPlay

De Nederlandse Danny Völker kreeg door zijn deelname aan 'Big Brother' heel wat nieuwe fans en volgers. Voor hen komt hij nu met groot nieuws.

Het zit Danny Völker niet mee. Hij scheurde onlangs zijn achillespees, waardoor hij momenteel in het gips zit. Toch heeft hij ook iets om naar uit te kijken.

"Aankomende zondag gaat mijn coaching-website online", laat hij weten in zijn Instagramverhaal. "Dan ga ik één op één online mensen coachen en begeleiden bij het behalen van een doel. Ik kan niet wachten!"

Op de website moeten we dus nog een paar dagen wachten, maar hij maakt alvast bekend wat die zal inhouden. Zo belooft hij een voedingsplan zonder "saaie en droge gerechten" en een specifiek workout-plan dat past bij het niveau en doel van zijn cliënt.

Ook belooft hij uiteraard een geweldige één op één-service, een grote meerwaarde voor al zijn fans. Er zullen wekelijkse momenten zijn waarin de vooruitgang wordt besproken, en ook kan je rekenen op hem "als jouw dagelijkse support en motivator". Als dat geen goeie deal is!