Danny windt er geen doekjes om in verband met 'Big Brother'-bewoner: "Hij moet opstappen"

door: COS
Danny in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Afgelopen zaterdag namen we afscheid van Danny in 'Big Brother'. Hij overleefde zijn derde nominatie niet.

Naar goede gewoonte schoof Danny als afvaller van afgelopen weekend aan bij voormalige 'Big Brother'-bewoners Liese Luwel en Naomi Timmerman in 'No Biggie'. Hij praatte er over zijn exit en zijn medebewoners. Ook Rob kwam ter sprake.

"Ik ging heel goed met Rob. Een fantastische man. Ik ben echt oprecht blij dat ik hem heb leren kennen", zegt Danny. "Zijn hart zit echt op de goede plek. Wat hem heeft genekt, is het eten. Daar werd hij bloedchagrijnig van. En dan zijn blessures en kwaaltjes. Hij voelde zich klote en daardoor ging hij anders reageren."

"Hij zit er gewoon doorheen", beseft Danny. "Hij heeft zoveel pijn. Ik denk dat hij ook veel verdriet heeft, omdat hij natuurlijk niet het spel kan beleven zoals het zou moeten zijn." Intussen krijgt Rob wel sterke pijnstillers.

"Hij moet opstappen", vindt Danny. "Hij moet echt voor zichzelf kiezen. Ik vind dat Big Brother misschien moet zeggen: 'Het is mooi geweest.' Want de andere bewoners gaan natuurlijk ook denken: het is niet eerlijk tegenover de anderen."