'De Verhulstjes'-kijkers willen allemaal hetzelfde kwijt aan Gert en co na eerste aflevering

door: COS
Viktor en Gert in 'De Verhulstjes'
Afbeelding bron: Play4

Elke zondag kunnen we bij Play4 weer terecht voor de avonturen van Gert Verhulst en zijn familie. 'De Verhulstjes' is al toe aan een vijfde reeks.

Vanuit Saint-Tropez vertrokken de Verhulstjes zondag richting de Ardèche naar de camping waar Gert Verhulst zijn vakanties als kind doorbracht. Het zorgde voor een vermakelijke eerste aflevering. 

"Hebben weer goed gelachen", laat een kijker weten. "Leuk dat ze terug zijn, lekker ontspannen en lachen", klinkt het nog. "Ik heb goed gelachen, ben fan van hun down to earth-stijl", merkt nog iemand op.

Fans zijn blij dat de Verhulstjes terug zijn. "Geweldige familie, zalig gewoon", lezen we nog. "Altijd lachen geblazen, geweldige humor." En: "Lang geleden dat ik nog zo heb kunnen lachen met een programma."

"Hopelijk mogen we nog heel lang meegenieten van de Verhulstjes, ik geniet ervan om ze bezig te zien, zijn tenminste gewoon zichzelf", laat een kijker weten. "Toffe familie en alles komt super naturel over."

"Echt ontspannend deze serie en vier mensen die absoluut gewoon zijn en geen capsones hebben. Ik zie ze graag bezig. Meer van dat!", besluit nog een fan.