Deze 'Big Brother'-bewoner gaat zaterdag waarschijnlijk naar huis

door: LHX
Big Brother
Afbeelding bron: Play4

Zaterdag wordt er weer een liveshow van 'Big Brother' uitgezonden. Een van de bewoners zal het huis moeten verlaten.

Vorige week was het Ashley die de minste stemmen kreeg, maar doordat Sonja vrijwillig het huis verliet, mocht ze terugkomen. Zaterdagavond zal er dus voor de eerste keer écht iemand haar huis worden gestemd.

Dat wordt Ashley, Alice of Lenie. Zij zijn deze week genomineerd. Op Facebook wordt er elke week een poll georganiseerd, en als we mogen afgaan op de resultaten, is Alice veruit het populairst.

Zij kan dus tamelijk zeker zijn dat ze mag blijven. Degene die de minste stemmen krijgt, is Lenie. "Lenie buiten. Hij voelt zich heel stoer", reageren de kijkers. "Hij is zo nonchalant omdat hij denkt dat hij sterk staat, dat hij naar huis mag."

Ashley daarentegen oogst steeds meer bewondering. "Ik krijg meer en meer sympathie voor Ashley! Wat een aangename, leuke vrouw. Recht voor de raap en altijd supervriendelijk tegen iedereen", klinkt het.

Als de poll een correcte afspiegeling is van de werkelijkheid, is het dus Lenie die zijn spullen mag pakken. Of die voorspelling uitkomt, komen we zaterdag om 20 uur te weten.

Opgelet: Voor de Vlaamse kijkers is er deze week wel een bijzondere dienstmededeling. Aangezien tegelijkertijd ook de uitreiking van de Kastaars plaatsvindt, wordt de 'Big Brother'-liveshow eenmalig op Play5 uitgezonden.