Dilano uit 'Big Brother' vertelt eindelijk wat iedereen wil weten: Zo gaat het met Sabeau

door: LHX
Dilano
Afbeelding bron: Play4

Een week geleden moest Dilano 'Big Brother' verlaten. Nu is hij te gast in de podcast van Michelangelo Amendola, waar hij vertelt over zijn ervaring.

De kijkers van 'Big Brother' was het allemaal opgevallen: Dilano en Sabeau leken wel héél erg close te zijn in het huis. De grote vraag waar iedereen mee zit, is natuurlijk hoe het na het avontuur tussen hen gaat.

"Ik had in het huis echt een klik met Sabeau. Mijn gevoel was dat het buiten het huis ook wel meer zou kunnen worden", vertelt Dilano nu.

Hij was er tegen Sabeau erg open over. "Ik zei tegen haar: 'Ik voel een klik, maar we zitten hier en we hebben niets anders. Dus ik zou hier niet verder willen gaan.' Ik zou nooit met haar gezoend hebben of seks hebben gehad."

"Hoe goed ken je iemand, zonder prikkels of invloed van buitenaf?", vraagt hij zich af. "Dat weet je pas als je uit het huis bent." Of het ook echt iets serieus kan worden, daar kan hij een week na zijn exit nog niet op antwoorden.

"Ik heb één keer met haar gebeld, de dag dat ik eruit was. Deze week ben ik heel veel bezig geweest met familie en vrienden, dat was mijn prioriteit. De komende periode gaan we het wel zien."

"Ze woont best ver weg en ze is ook best chaotisch, dus ik weet niet of het qua planning zou lukken. We gaan het moeten zien."