Dimitri eerlijk over zijn relatie met Vera in 'Big Brother': "Is misschien mijn fout geweest"

door: LHX
Big Brother - Dimitri en Vera
Afbeelding bron: GoPlay

In het nieuwe seizoen van 'Big Brother' hing er algauw romantiek in de lucht tussen Vera en Dimitri. Toch leek het niet veel later alsof Dimitri zijn interesse verloor, terwijl Vera wel écht verliefd was.

Nu Dimitri uit 'Big Brother' is gestemd, doet hij zijn verhaal in 'No Biggie', de talkshow van Naomi Timmerman en Liese Luwel. Hij beweert dat hij een beetje afstand wilde nemen van Vera omdat zij haast uitsluitend met hem bezig was.

"Ik was echt bezig met het spel, en zij niet", vertelt hij. "Daarom moest ik een beetje afstand nemen, zodat zij ook met dat spel bezig kon zijn."

Naomi is niet helemaal overtuigd van zijn tactiek. "Daardoor maak je het erger", antwoordt ze. "Doordat je afstand neemt, wil zij nog meer bevestiging, omdat ze denkt dat er iets mis is."

Dat snapt Dimitri nu wel. Ook is hij zich ervan bewust dat hij te weinig diepzinnige gesprekken met Vera heeft gehad. Een reden daarvoor is dat zij graag met hem in de sauna of in bad wilde, maar zelf doet hij dat niet zo graag. "Dat is misschien mijn fout geweest", geeft hij toe.