Dimitri moet Vera teleurstellen in 'Big Brother' met lastige beslissing

door: COS
Dimitri en Vera in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Big Brother zorgde al voor verrassende wendingen in 'Suprise Week'. De verrassingen komen er telkens wanneer er op de rode knop gedrukt wordt.

Woensdagochtend is het Dimitri die razendsnel de rode knop bereikt. Hij wordt meteen naar de dagboekkamer geroepen. Daar krijgt hij een lastig dilemma voorgeschoteld.

"Ik had verschillende keuzes, wat het er niet makkelijker op maakte, want ik weet dat mensen me dat kwalijk zullen nemen. Ik had ook voor mezelf kunnen kiezen, dat heb ik uiteindelijk niet gedaan. Ik heb gekozen dat Nouchine haar koffer terugkrijgt", zegt Dimitri.

Dimitri koos dus niet voor zijn maatje Tobias en ook niet voor Vera, met wie hij erg close geworden is. Waarom hij niet voor zichzelf koos? "Omdat ik waarschijnlijk toch op de nominatielijst zal staan, dat heeft toch geen nut."

Nouchine is natuurlijk dolenthousiast. Ze stelt meteen voor aan Vera dat ze haar kleren zeker mag gebruiken. Vera zelf is natuurlijk een beetje teleurgesteld dat ze haar koffer (nog) niet krijgt, maar neemt het Dimi niet kwalijk.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina