Dit worden de nieuwe Vlaamse bewoners van het ‘Big Brother’-huis: “Hij heeft een badboy randje”

door: WVDS
Big Brother - Geraldine Kemper en Peter Van de Veire
Afbeelding bron: Play4

Vanaf maandag 3 januari is ‘Big Brother’ almachtig in zijn nieuwe huis. Vier Vlamingen en vier Nederlanders gaan de uitdaging aan om met elkaar samen te leven, 24/7. Maak kennis met de Vlamingen die het nieuwe 'Big Brother'-huis zullen ingaan. 

Peter (eerste foto, jeans hemd, vest en opvallend strikje) is 56 jaar en afkomstig van Hasselt. Deze modieuze man neemt geen blad voor de mond. Samen met zijn man en zoon geniet hij elke dag van het leven. Hij werkt al jaren in de verkoop en weet dus perfect om mensen voor hem te winnen. Op hakken lopen is blijkbaar ook geen probleem.

Nouchine (eerste foto, beige coltrui, brede glimlach) is een jongedame van 25 jaar uit Gent. Ondanks haar jonge leeftijd ziet ze zichzelf als een echt mamaatje. Ook als verpleegster is ze voor haar patiënten dag en nacht bereikbaar. Nouchine durft haar mening naar voor te brengen. Eerlijkheid is heel belangrijk voor haar. Ze is helemaal klaar om de uitdagingen van Big Brother aan te gaan.

Sercan (tweede foto, wit t-shirt met geel hemd) is 28 jaar jong en komt uit Tessenderlo. Deze bewoner is een zelfverzekerde, avontuurlijke, sympathieke gast met een badboy randje. Sercan woont bij zijn moeder in Limburg en werkt als magazijnmedewerker bij Nike. Hij heeft al over heel de wereld gereisd, maar 'Big Brother' ziet hij als de reis van zijn leven.

De altijd vrolijke Dimitri (eerste foto achteraan, met diepgroene trui) is 26 jaar en komt uit Kampenhout. Hij werkt als commercieel directeur binnen het bedrijf van zijn vader. In het weekend is hij te vinden op het voetbalveld waar hij de sterren van de hemel speelt. Met een biertje in zijn hand staat hij graag op de dansvloer. Hij ziet zichzelf als de clown van de groep.

Het nieuwe seizoen van 'Big Brother' gaat op maandag 3 januari om 20u35 van start op Play4, GoPlay & Play247. Daarna zijn de uitzendingen elke werkdag om 19u35 te volgen. De liveshow zal elke zaterdag om 20u te zien zijn.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina